Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Chappie (film, 2015)

Acţiune, SF, thriller.

"Chappie" este un film SF de acţiune în regia lui Neill Blomkamp, după un scenariu de Neill Blomkamp şi Terri Tatchell, bazat pe scurtmetrajul "Tetra Vaal" de Neill Blomkamp.


Acţiunea filmului se desfăşoară într-un viitor apropiat, când forţele de poliţie folosesc droizi, roboţi cu funcţii umane, în lupta cu lumea infracţională. Dar, oamenii nu văd cu ochi buni toate acestea, ducând o luptă subterană contra sistemului represiv.

Când un droid de poliţie, pe nume Chappie, este furat şi reprogramat, el devine primul robot cu gândire şi simţire proprie. Dar, forţele represive văd acum în Chappie un pericol pentru ordinea sistemului şi vor face tot posibilul să-şi menţină supremaţia şi să se asigure că Chappie este ultimul 'accident' de acest fel.


Datele filmului

Regia: Neill Blomkamp
Scenariul: Neill Blomkamp, Terri Tatchell, bazat pe scurtmetrajul Tetra Vaal de Neill Blomkamp
Imaginea: Trent Opaloch
Montajul: Julian Clarke
Muzica: Hans Zimmer

În distribuţie: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Watkin Tudor Jones, Yolandi Visser, Jose Pablo Cantillo, Sigourney Weaver

Durata: 2 h (120 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, SF, thriller
Anul apariţiei: 2015
Producători: Alpha Core, Columbia Pictures, Genre Films
Ţara: Mexic, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Oamenii se află în război cu monştrii extratereştri colosali numiţi Kaijus. Pentru a putea face faţă aceste lupte în care se pierd milioane de vieţi, oamenii crează roboţi umanoizi gigantici.
Filmul este inspirat din basmul clasic Cenușăreasa de Charles Perrault și Frații Grimm, utilizând personajele apărute în filmul original cu acelaşi nume de la Disney.
Ira este un văduv în vârstă, soția sa Ruth fiind decedată. Într-o zi de iarnă, Ira merge cu maşina la locul unde el şi Ruth au petrecut luna de miere, dar, datorită vremii derapează într-o râpă. Cu oasele fracturate, lui Ira îi apare imaginea lui Ruth, dându-i puterea de a trăi.
Acţiunea filmului începe în anii '80 când un absolvent de liceu este ajutat de Securitate să părăsească România. După câţiva ani buni, agentul de securitate care l-a recrutat îi cere să-i plătească serviciul pe care i l-a făcut: să execute o crimă.
După şcoală, Richards/Mr. Fantastic face în garajul său diferite experienţe în care explorează Universul. În urma unei experienţe, corpul său capătă puterea de a lua diferite forme şi mărimi.
Hiro Hamada, un mic geniu în vârstă de 14 ani în robotică îşi petrece cea mai mare parte a timpului în lupte ilegale de roboţi.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema