Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Focus (film, 2015)

Comedie, crimă, dramă.

"Focus" este o comedie romantică în regia şi scenariul lui Glenn Ficarra şi John Requa. Din distribuţie fac parte: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, BD Wong, Robert Taylor, Dominic Fumusa, Brennan Brown şi Griff Furst.


Nicky Spurgeon (Will Smith) este un super excroc foarte abil. Când o reîntâlneşte pe atractiva Jess Barrett (Margot Robbie), o tânără din trecutul său, Nicky se implică într-o relaţie cu ea. Pentru ea, această relaţie este un bun prilej de a se instrui în genul acesta de afaceri, devenind în scurt timp expertă în excrocherii.

Simţind că lucrurile au devenit prea serioase pentru el, Nicky rupe relaţia cu Jess. Dar, lucrurile nu se opresc aici. Trei ani mai târziu, Jess, acum o femeie realizază, apare, nu întâmplător, în Buenos Aires. Aici, ea şi Nicky vor trebui să-şi dispute aceeaşi pradă: un miliardar proprietar de maşini de curse.


Datele filmului

Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Scenariul: Glenn Ficarra, John Requa
Imaginea: Xavier Pérez Grobet
Montajul: Jan Kovac
Muzica: Nick Urata

În distribuţie: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, BD Wong, Robert Taylor, Dominic Fumusa, Brennan Brown, Griff Furst

Durata: 1 h şi 44 minute (104 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: comedie, crimă, dramă
Anul apariţiei: 2015
Producători: Kramer & Sigman Films, Zaftig Films
Ţara: SUA
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Son of God prezintă povestea vieţii lui Isus, fondatorul şi figura centrală a creştinismului, începând cu nasterea sa, urmată de perioada adultă, crucificare şi înviere.
Claire Bennett este o femeie chinuită de o suferinţă cronică. Această durere îi afectează comportamentul şi relaţiile cu celelalte persoane, precum şi capacitatea ei de a funcţiona normal.
Giovanna este o tânără femeie nemulţumită de viaţa care o duce; munca la fabrica de împachetat pui îi aduce puţină satisfacţie. Ea are de crescut doi copii şi trebuie să poarte grija soţului care trece de la un loc de muncă la altul, muncind în condiţii precare.
În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, datorită bombardamentelor care au loc asupra Londrei, două profesoare Eve Parkins şi Jean Hogg, împreună cu elevii lor, se refugiază în Crythin Gifford, o mică localitate din apropierea Londrei.
Mircea, un tânăr romancier, întreprinde împreună cu membrii unui cerc studențesc din care face parte, o excursie la o mănăstire. Acolo o cunoaște pe Nișka, o tânără de o frumusețe copleșitoare, de care se îndrăgostește.
Filmul spune o poveste legată de întâmplările care au condus la realizarea picturii "Fata cu cercel de perlă" a maestrului olandez din secolul al 17-lea, Johannes Vermeer.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema