Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Kingsman: Serviciul secret (film, 2014)

Acţiune, aventură, comedie.

"Kingsman: The Secret Service" este un film de acţiune în regia lui Matthew Vaughn, după un scenariu de Jane Goldman şi Matthew Vaughn, bazat pe seria de benzi desenate The Secret Service de Mark Millar şi Dave Gibbons. Din distribuţie fac parte: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Taron Egerton şi Michael Caine.


Filmul spune povestea unei organizaţii super secrete de spionaj care recrutează un copil de stradă, nerafinat dar promiţător, pe care îl supune unui program de instruire pentru a deveni un superspion.


Datele filmului

Regia: Matthew Vaughn
Scenariul: Jane Goldman, Matthew Vaughn, bazat pe seria de benzi desenate The Secret Service de Mark Millar şi Dave Gibbons.
Imaginea: George Richmond
Montajul: Eddie Hamilton, Jon Harris, Conrad Buff IV
Muzică: Henry Jackman, Matthew Margeson

În distribuţie: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Taron Egerton, Michael Caine

Durata: 2 h şi 09 minute (129 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Twentieth Century Fox Film Corporation, Marv Films, TSG Entertainment
Ţara: Regatul Unit
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă povestea lui Khumba, un pui de zebră care s-a născut cu dungi negre doar pe jumătate din corp. Acest lucru pare să-l afecteze, deoarece dungile negre sunt mândria oricărei zebre.
Acţiunea filmului are loc în anul 1987, într-un mic post de santinelă aflat la graniţa dintre Yugoslavia şi Albania.
Acţiunea filmului se desfăşoară la douăzeci şi doi de ani după întâmplările din Jurassic Park. În Isla Nublar, funcţionează acum un parc complet funcţional cu dinozauri readuşi la viaţă, numit Jurassic World.
Hank Palmer este un avocat de succes din Chicago. Când fratele său Glen îl sună, comunicându-i că mama lor a murit, Hank se întoarce la casa lui din copilărie,
După ce s-a retras din jocul mortal, uciderea pe bază de contract, John Wick suferă o mare tragedie atunci când soţia sa moare de o boală necruţătoare. Singur şi pătruns de durere, el mai are o singură alinare: un cateluş adorabil, de care se ataşează enorm.
Acţiunea filmului se petrece într-o zonă împădurită din Texas, unde Joe Ransom, un fost condamnat care intră în tot felul de necazuri datorită unui temperament incontrolabil, lucrează în domeniul forestier.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema