Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Ricki and the Flash (film, 2015)

Comedie, dramă, muzică.

"Ricki and the Flash" este o dramă-comedie în regia lui Jonathan Demme, după un scenariu de Diablo Cody. Din distribuţie fac parte: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald, Sebastian Stan şi Rick Springfield.


Ricki (Meryl Streep), acum o femeie trecută prin viaţă, este o faimoasă cântăreaţă şi chitaristă care a renunţat la tot pentru a-şi îndeplini visul de star rock. După nenumărate concerte de-a lungul anilor împreună cu formaţia sa Flash, Ricki are acum o şansă de a-şi pune lucrurile în ordine cu familia, atunci când fostul ei soţ, Pete (Kevin Kline), o roagă să vină la Chicago pentru a o ajuta pe Julie (Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep din viaţa reală), fiica lor divorţată care trece printr-o perioadă dificilă.


Datele filmului

Regia: Jonathan Demme
Scenariul: Diablo Cody
Imaginea: Declan Quinn
Montajul: Wyatt Smith

În distribuţie: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald, Sebastian Stan, Rick Springfield

Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie, dramă, muzică
Anul apariţiei: 2015
Producători: Clinica Estetico, LStar Capital, TriStar Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Tânăra Andree Heuschling este recomandată ca model celebrului pictor Pierre-Auguste Renoir, aflat la bătrâneţe. Andree, o fire liberă care pozează nud fără probleme, va atrage atenţia lui Jean Renoir, fiul pictorului, întors de pe front.
Elsa, prinţesa Regatului Arendelle, s-a născut cu puterea magică de a transforma totul în gheaţă. Când sora ei este cerută în căsătorie de către Prinţul Hans, Prinţesa Elsa se opune şi, din neatenţie, aduce chiar în mijlocul verii o iarnă teribilă.
Când procurorul districtual Mitch Brockden este implicat într-un accident mortal şi altcineva, pe nume Clinton Davis, este arestat în locul lui, viaţa lui se schimbă complet.
Deoarece agenţia de spionaj şi contraterorism S.H.I.E.L.D. a fost distrusă, Tony Stark, geniul conducător al echipei de supereroi Avengers, crează un nou tip de robot, cu funcţii de inteligenţă artificială, de auto-conştiinţă şi auto-învăţare.
Hassan Kadam, un tânăr indian specializat în gastronomie, se stabileşte împreună cu familia sa într-un mic orăşel din sudul Franţei. Imediat, Hassan deschide un restaurant în care îşi etalează măiestria culinară, uimindu-şi clienţii cu mâncărurile sale savuroase.
Un film animat despre un şoricel al carui vis este sa devina bucătar. Si nu un bucatar oarecare, ci un bucatar vestit, asemenea idolului sau uman.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema