Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Shaun the Sheep (film, 2015)

Animaţie, aventură, comedie.

"Shaun the Sheep" este un film de animaţie în regia lui Richard Starzak şi Mark Burton, după un scenariu de Richard Starzak şi Mark Burton, după o poveste de Mark Burton, bazată pe seria animată "Shaun the Sheep" de Nick Park.


Când oaia Shaun decide să-şi ia o zi liberă, ea va avea parte de mai multă acţiune decât se aştepta. Împreună cu turma sa, va ajunge în oraş să se distreze. Dar aici, stupoare! Shaun îl întâlneşte pe Fermier, stăpânul turmei de oi din care face parte.

Acesta, suferind de amnezie, nu o recunoaşte şi, mai mult, are acum o altă meserie - este specialist în coafat. După această întâlnire, Shaun rămâne cu inima zdrobită şi îşi dă seama că trebuie să facă tot posibilul să-l aducă pe Fermier înapoi la fermă.


Datele filmului

Regia: Richard Starzak, Mark Burton
Scenariul: Richard Starzak, Mark Burton, după o poveste de Mark Burton, bazată pe seria animată Shaun the Sheep de Nick Park
Imaginea: Charles Copping, Dave Alex Riddett
Montajul: Shelia Dunn, Christopher Hink
Muzica: Ilan Eshkeri

În distribuţie (voce): Justin Fletcher, John Sparkes, Omid Djalili, Kate Harbour, Richard Webber, Tim Hands, Simon Greenall, Emma Tate

Durata: 1 h şi 25 minute (85 minute)

Categorie: animaţie, aventură, comedie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Aardman Animations, Anton Capital Entertainment (ACE), StudioCanal
Ţara: Regatul Unit, Franţa
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se desfăşoară în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când un grup de soldaţi italieni ajung pe o insulă grecească cu scopul de a apara insula şi de a depista navele inamice.
După ce cu ani în urmă, pe când erau în liceu, Lainey şi Jake şi-au pierdut virginitatea unul cu celălalt, ei se reîntâlnesc în New York la un grup de sprijin.
Jay şi Annie sunt doi soţi care după zece ani de relaţie intensă şi doi copii, simt că flacăra iubirii lor are nevoie de nişte scântei. Astfel, ei au o idee măreaţă, aceea de a-şi filma o partidă de sex sălbatic.
Acţiunea filmului are loc în anul 1929, când tinerii căsătoriţi George şi Serena Pemberton se mută din Boston în Carolina de Nord pentru a deschide o mare afacere cu cherestea.
Vali, un tânăr fermecător însă dezorientat şi nesigur, marcat de faptul că nu a reuşit să intre la facultate, este cercetat de miliţie datorită unor complicităţi la nişte furturi.
Filmul descrie perioada de trei luni din 1965, când Dr. Martin Luther King, Jr. a condus o periculoasă campanie pentru a câştiga drepturile de vot ale afro-americanilor în faţa unei violente opoziţii.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema