Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Spy (film, 2015)

Comedie, acţiune.

"Spy" este o comedie de acţiune în regia şi scenariu lui Paul Feig. Din distribuţie fac parte: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Miranda Hart, Bobby Cannavale, Allison Janney şi Jude Law.


Susan Cooper (Melissa McCarthy) este un analist CIA, aparent neimportant şi modest, având o muncă de birou, dar care se află în spatele celor mai periculoase misiuni ale agenţiei. Când partenerul ei Bradley Fine (Jude Law) este eliminat şi un alt agent de top Rick Ford (Jason Statham) este compromis, ea porneşte într-o misiune voluntară, pentru a se infiltra în lumea periculoasă a unui dealer de arme şi pentru a împiedica un dezastru global.


Datele filmului

Regia: Paul Feig
Scenariul: Paul Feig
Imaginea: Robert Yeoman
Montajul: Dean Zimmerman, Don Zimmerman
Muzica: Theodore Shapiro

În distribuţie: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Miranda Hart, Bobby Cannavale, Allison Janney, Jude Law

Durata: 2 h şi 00 minute (120 minute)

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2015
Producători: Feigco Entertainment, Twentieth Century Fox
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză, italiană, franceză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Piratul Burger-Beard caută ultima pagină a unei cărţi magice care face ca numeroasele puteri malefice scrise în ea să prindă realitate.
Un mesaj criptic îl trimite pe James Bond într-o misiune la Mexico City şi, în cele din urmă, la Roma, unde o întâlneşte pe Lucia, frumoasa văduvă a unui criminal infam.
În anul 1993, într-un liceu dintr-un mic orăşel are loc un accident teribil în timpul unui joc, The Gallows (Spânzurătoarea), în care un băiat pe nume Charlie este omorât.
Travis este un tanar din New York care nu poate dormi noaptea. El haladuieste prin oras, pana cand ii vine o idee: daca tot nu poate sa doarma, ar putea sa castige niste bani din asta. Asadar se angajeaza sofer de taxi in tura de noapte.
În urma evenimentelor şocante desfăşurate în filmul Sinister, Courtney Collins, o tânără mamă foarte protectoare, se mută într-o casă din mediul rural. Dar, această casă este chiar locul unde sălăşuieşte spiritul răului, împreună cu spiritele fantomă pe care le comandă.
Acţiunea filmului este compusă din patru povestiri: "A Dame to Kill For", "Just Another Saturday Night", "The Fat Loss" şi "The Long Bad Night".

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema