Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Terminator: Genisys (film, 2015)

Acţiune, aventură, SF.

"Terminator: Genisys" este un film SF de acţiune în regia lui Alan Taylor, după un scenariu de Laeta Kalogridis şi Patrick Lussier. Este al cincilea film din seria Terminator. Din distribuţie fac parte: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Lee Byung-hun, Matt Smith şi J. K. Simmons.

În anul 2029, John Connor (Jason Clarke), liderul Rezistenţei umane, conduce războiul împotriva roboţilor. În bătălia de la Los Angeles, temerile lui John privind viitorul încep să apară când este înştiinţat de către armata sa, Tech-Com, că Skynet îl va ataca pe două fronturi, trecut şi viitor, şi acest lucru va schimba soarta războiului pentru totdeauna.

Pentru a câştiga acest război împotriva Skynet, Connor îşi trimite locotenentul său de încredere Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în timp pentru a-şi salva mama şi a-şi securiza propria existenţă.

Dar, în această călătorie înapoi în timp, Kyle găseşte că trecutul original a fost schimbat. Pe această succesiune a timpului a fost trimis un Terminator pentru a o omorî pe mama sa, Sarah Connor (Emilia Clarke) când ea era copil. Ca atare, Rezistenţa umană îşi va trimite propriul cyborg înapoi în timp pentru a o proteja. După ce părinţii ei sunt omorâţi, un vechi Terminator (Arnold Schwarzenegger) o va instrui cum să facă faţă propriului destin, pe care ea îl respingea în mod repetat.

Dar, Skynet, prin metode foarte subtile, îi atacă din nou în această călătorie în timp cu ajutorul unor noi cyborgi performanţi. Astfel, Kyle, Sarah şi vechiul Terminator vor trebui să-i înfrunte pe noi cyborgi şi găsească o metodă prin care Ziua Judecăţii (Judgment Day) să nu mai aibă loc niciodată.


Datele filmului

Regia: Alan Taylor
Scenariul: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, Based on Characters by James Cameron
Gale Anne Hurd
Imaginea: Kramer Morgenthau
Montajul: Roger Barton
Muzica: Lorne Balfe

În distribuţie: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Lee Byung-hun, Matt Smith, J. K. Simmons

Durata: 1 h şi 59 minute (119 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, SF
Anul apariţiei: 2015
Producători: Paramount Pictures, Skydance Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ted se căsătoreşte în cele din urmă cu Tami-Lynn, prietena lui din primul film, şi împreună iau decizia de a avea un copil. Deoarece Ted este doar un ursuleţ de pluş, el merge la cel mai bun prieten al său, John Bennett pentru a-l ruga să fie donator pentru inseminarea artificială.
Irving Rosenfeld, un escroc specializat în manipularea încrederii oamenilor şi Sydney Prosser, partenera sa, sunt constrânşi de agentul FBI Richie DiMaso să conlucreze într-o operaţiune de pătrundere în lumea influentă a politicienilor şi a mafiei.
Tarzan, este un tânăr bărbat care de mic copil a fost crescut de gorile, fiind singurul supravieţuitor în urma prăbuşirii în junglă a avionului în care se afla împreună cu părinţii lui.
Isabelle este o tânără de 17 de ani foarte frumoasă. Aflată în vacanţă cu familia ei în sudul Franţei, ea decide să aibă prima experienţă sexuală cu Felix, un tânăr german pe care îl cunoaşte acolo.
După mult aşteptata împăcare cu fosta sa soţie, fostul agent sub acoperire Bryan Mills credea că toate vor fi bune şi frumoase. Dar, când fosta sa soţie este ucisă şi el este acuzat de crimă, Bryan este răvăşit şi cuprins de furie.
Nazaret Manoogian, un tânăr fierar armean, trăieşte împreună cu soţia şi cele două fete ale lor în satul natal, Mardin. Într-o noapte, Nazaret şi fratele său, Hrant, împreună cu ceilalţi locuitori armeni, sunt ridicaţi de soldaţii turci şi duşi la muncă forţată în deşert.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema